tahniah! Setinggi-tinggi tahniah kepada Taihe Power telah dianugerahkan penghormatan "Perusahaan Kecil dan Sederhana Inovatif di Wilayah Shandong" dan "Perusahaan Model Inovasi Teknologi di Bandar Tai'an" pada tahun 2023.

2023/08/02 08:51

Baru-baru ini, Jabatan Perindustrian dan Teknologi Maklumat Wilayah Shandong dan Biro Perindustrian dan Teknologi Maklumat Kota Tai'an masing-masing mengumumkan "Notis Kumpulan Pertama Perusahaan Kecil dan Sederhana Inovatif di Wilayah Shandong pada 2023" dan " Pengumuman Senarai Perusahaan Demonstrasi Inovasi Teknologi di Kota Tai'an pada 2023", Taihe, Tai'an City Electric Power Equipment Co., Ltd. adalah antaranya, dan memenangi gelaran kehormat perusahaan kecil dan sederhana yang inovatif di Wilayah Shandong dan perusahaan demonstrasi inovasi teknologi di Bandar Tai'an pada tahun 2023!

Tai'an City and Power Equipment Co., Ltd.

Taihe Power sentiasa berpegang kepada konsep pembangunan "inovasi saintifik dan teknologi, berorientasikan rakyat", merumus dan melaksanakan strategi pembangunan yang inovatif, menegaskan penyelidikan bebas dan pembangunan teknologi teras dan pelaburan berterusan dalam inovasi, mengatasi "leher yang tersepit. " teknologi dalam bidang peralatan pemacu UHV, dan berjaya merealisasikan transformasi daripada "Pembuatan" voltan tinggi melonjak ke hadapan kepada "pengilangan pintar" UHV, dan kumpulan itu telah menjadi peneraju industri dengan status domestik dan pengaruh di luar negara.

Tai'an City and Power Equipment Co., Ltd.

Pencapaian dan penghormatan yang membuahkan hasil, maju ke hadapan dan capai keputusan yang hebat. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, di bawah kepimpinan kuat Parti dan dengan penjagaan dan sokongan kerajaan di semua peringkat, orang Taihe telah dipintal rapat bersama, dan telah berturut-turut memenangi "Perusahaan Teknologi Tinggi Negara", "Wilayah Shandong Khusus dan Khas. Syarikat 'Little Giant'" baharu", "Shandong Gazelle Enterprise" dan gelaran kehormat lain.

Tai'an City and Power Equipment Co., Ltd.

Inovasi teknologi adalah penggerak Taihe Power, dan ia juga merupakan kunci kepada kejayaan berterusan Taihe Power dalam masalah "leher tersekat", inovasi dan barisan hadapan dalam industri. Dalam masa kini yang sentiasa berubah, inovasi adalah penggerak untuk pembangunan berterusan sesebuah negara, masyarakat dan perusahaan. Kami akan menggunakan inovasi dalam semua aspek, mengikuti rentak masa, dan menyumbang produk dan teknologi yang lebih baik kepada industri dan pengguna.

Produk Berkaitan