Cawangan Parti Kuasa Taihe menyampaikan dan mempelajari semangat Kongres Parti Komunis China (PKC) ke-14 di Daerah Taishan, Kota Tai'an, China.

2023/08/24 08:15

Pada 17:00 pada 19 Januari 2022, Rakan Sun Lili Cawangan Parti Kuasa Taihe menyertai Kongres ke-14 Parti Komunis China di Daerah Taishan, Kota Tai'an, China, dan segera menyampaikan semangat mesyuarat Parti Kongres kepada semua ahli parti cawangan.

Zhang Peifeng, setiausaha Kongres Parti dalam ringkasan komprehensif dan objektif pencapaian kami di Daerah Taishan dalam tempoh lima tahun yang lalu, keputusan kami yang sukar diperoleh, pengalaman itu tidak ternilai. Pada masa yang sama, Setiausaha Zhang untuk lima tahun akan datang pembangunan, menunjukkan hala tuju, mempunyai ideologi yang kuat, disasarkan, membimbing.

Komrad Sun Lili berkata, kami akan terus mendalami tafsiran laporan itu, berdasarkan kedudukan, dengan tahap tanggungjawab yang tinggi, dan tanggungjawab politik, rasa perusahaan yang kuat ke dalam kerja. Memimpin melalui teladan, memacu kerja penyelidikan industri, untuk pembangunan Daerah Taishan untuk melakukan bahagian mereka.

Komrad Zhang Shumin, setiausaha cawangan parti Taihe Power, berkata bahawa kita harus mengambil publisiti dan pelaksanaan semangat mesyuarat sebagai tugas politik yang penting, mengkaji dengan baik pada masanya, memahami dengan mendalam dan melaksanakan dengan berkesan. Melalui pembelajaran kepada konsensus perpaduan, penumpuan kuasa, untuk melengkapkan daerah Kongres Parti ke-14 dikemukakan oleh pelbagai objektif kerja untuk membuat sumbangan baru.

Taihe Power Party Branch conveys and learns the spirit of the 14th Congress of the Communist Party of China (CPC) in Taishan District, Tai'an City, China.Taihe Power Party Branch conveys and learns the spirit of the 14th Congress of the Communist Party of China (CPC) in Taishan District, Tai'an City, China.

Produk Berkaitan